Gratis gå-hjem-møde om mobning, trusler og vold på jobbet

 

INVITATION

Gratis gå-hjem-møde om mobning, trusler og vold på jobbet

Hvor ofte møder danskere vold, trusler og mobning på jobbet? Hvad er konsekvenserne for den enkelte og for arbejdspladsen? Hvordan kan vi bedst forebygge hændelserne?

Vidste du, at 16 % af sygeplejerskerne, 30 % af politi- og fængselspersonalet og 22 % af underviserne i Folkeskolen har været udsat for vold indenfor det seneste år? På dette gå-hjem-møde i Holstebro vil vi præsentere resultaterne fra tre nye forskningsprojekter om mobning, vold og trusler om vold på arbejdspladserne.

Hør mere den 8. november klokken 14-16 på Regionshospitalet Holstebro. Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø og Arbejdsmedicin, Regionshospitalet Herning er værter, og arrangementet er gratis. Tilmeld dig via linket her.

Program

14.00 Velkomst

14.10 Mobning på arbejdspladsen - konsekvenser og mekanismer. Professor Åse Marie Hansen, Københavns Universitet (tilknyttet NFA) præsenterer et nyt studie, hvor hun og kollegerne har undersøgt, hvad mobning betyder for ikke-mobbede på arbejdspladser, hvor der forekommer mobning.

14.50 Kaffe/kage pause med networking

15:05 Chikane, trusler og vold og vold mod undervisere i Folkeskolen. Seniorforsker Lars Peter Sønderbo Andersen, Arbejdsmedicinsk Klinik, Herning og Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø præsenterer resultaterne fra denne undersøgelse, som er gennemført blandt udvalgte folkeskoler.

15. 30 Integreret voldsforebyggelse: Et forebyggelsesprojekt på arbejdspladser i psykiatrien og i kriminalforsorgen. Ph.d.-studerende Sofie Østergaard Jaspers, Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø og sociolog Dorte R. Andersen, Arbejdsmedicinsk Klinik, Herning, holder et fælles oplæg om dette igangværende interventionsprojekt.

16.00 Arrangementet slutter.

Tid, sted, og tilmelding

Yderligere oplysninger

Akademisk medarbejder Sanne Westergaard, Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø. 

This page load time was 0.025 seconds
Website by TinX/dk a|s - www.tinx.dk